PREPAID


SURPRISE


Game popup

Draai nu je scherm om het spel te starten

Weet je zeker dat je het spel wilt overslaan? Dan krijg je namelijk geen kans op een extra sleutel.

Ja
Ik wil het spel overslaan
Nee
Ik wil kans maken op een extra sleutel

Vind het voorwerp en win!

Zoek binnen 10 seconden het geselecteerde object. Heb je het gevonden? Dan krijg je 5 seconden de tijd om het volgende object te vinden. Voor elk gevonden object ontvang je een sleutel om de Surprise Box te openen en maak je kans op één van de spectaculaire hoofdprijzen!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Je kunt altijd kiezen voor gratis belminuten, SMS'jes of MB's.

Nu spelen!Rondleiding
Skip spel
1

Zoek dit voorwerp

Hier zie je het voorwerp dat je moet zoeken. Gevonden? Klik er snel op!

Volgende
2

Vind binnen de tijd

Je hebt 10 seconden om het voorwerp te vinden. Voor het bonus voorwerp krijg je 5 seconden de tijd.

Volgende
3

Het bonus voorwerp

Vind je binnen de 10 seconden het eerste voorwerp dan krijg je hier een bonus voorwerp te zien. Vind deze binnen 5 seconden en ontvang een extra sleutel!

Volgende
4

Skip spel

Geen tijd om het spel te spelen? Je kunt het spel overslaan en direct zien of je een prijs gewonnen hebt en je T-Mobile surprise uitkiezen. Je maakt dan alleen geen kans op een extra sleutel.

Nu spelen!
3
2
1
Skip spel

GEFELICITEERD!

Onderstaand de sleutel(s) die je hebt gevonden. Zal het lukken om het slot open te maken? Succes!

BEZORGADRES

Stuur mijn prijs op naar dit adres

Aanhef

Voornaam

Achternaam

Adres

Huisnr.

Toevoeging

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Email

Deze gegevens worden uitsluitend voor het verzenden van je prijs gebruikt. Telefoonnummer en Email zijn nodig om je eventueel te kunnen bereiken over het afleveren van je prijs.

Vergeet niet je surprise!

Selecteer hieronder jouw surprise naar keuze.

5 Euro PrePaid tegoed

20 SMS’jes

2GB’s

50 belminuten

BEVESTIGEN

Helaas, geen prijs met deze sleutel. Probeer een andere.

Je hebt nog 1 kans(en)

5 Euro PrePaid tegoed

20 SMS’jes

20 MB’s

20 belminuten

Je hebt een Nespresso coffee machine gewonnen!

Verder

Hoeveel sterren geef jij de nieuwe speelkamer?

Bevestigen

BEDANKT VOOR HET MEESPELEN!

Je prize name wordt binnen 5 werkdagen opgestuurd naar het opgegeven adres.

Je bent een winnaar! Deel het nu en gebruik #PREPAIDSURPRISE

Veelgestelde Vragen

PrePaid Surprise algemeen

Wat is PrePaid Surprise?
PrePaid Surprise is het online spel voor T-Mobile PrePaid klanten.
Elke keer dat je opwaardeert ontvang je binnen een half uur een sms met daarin je unieke PrePaid Surprise-speelcode waarmee je het spel kunt spelen en fantastische prijzen kunt winnen. Niet gewonnen? Niet getreurd, je krijgt namelijk altijd nog een surprise naar keuze! Kies uit bijvoorbeeld gratis sms'jes, MB of belminuten!
Hoe het spel precies werkt lees je hier.
Hoe speel ik mee met PrePaid Surprise?
Elke keer dat je opwaardeert ontvang je binnen een half uur een sms met daarin jouw unieke PrePaid Surprise-speelcode. Heb je een smartphone? Klik op de link om om direct naar PrePaid Surprise te gaan en te spelen. Je mobiele nummer en speelcode worden automatisch ingevuld, zo kun je direct het spel spelen. Daarnaast is de PrePaid Surprise pagina gratis te bezoeken via je smartphone. Dit gaat dus niet af van je PrePaid tegoed.
Heb je geen smartphone? Ga dan op je computer naar www.t-mobile.nl/surprise, vul je mobiele nummer in en je speelcode en volg de aanwijzingen op de website. Na het spelen zie je direct of je iets gewonnen hebt.
Hoeveel sleutels kan ik krijgen?
Afhankelijk van de hoogte van je opwaardering krijg je bij het spelen van PrePaid Surprise een aantal sleutels bij het vinden van het verborgen voorwerp. Met deze sleutels kun je vervolgens kijken of ze het pakket open kunnen maken. Gaat het pakket open dan heb je één van de hoofdprijzen gewonnen! Kortom, hoe hoger je opwaardeerbedrag, hoe meer sleutels je krijgt, en hoe meer kans je maakt om een hoofdprijs te winnen.
 • Waardeer je tussen de € 10,- en € 15,- op, dan krijg je je 1 sleutel
 • Waardeer je tussen de € 15,- en € 20,- op, dan krijg je 2 sleutels
 • Wanneer je € 20,- of meer opwaardeert krijg je 3 sleutels
Wanneer je binnen de tijd het voorwerp hebt gevonden, krijg je vervolgens een bonusvoorwerp te zien. Wanneer je deze ook binnen de tijd vindt, krijg je een extra sleutel!
Hoe je de sleutels kunt krijgen lees je hier.
Hoeveel moet ik opwaarderen om mee te doen met PrePaid Surprise?
Het maakt niet uit hoeveel je opwaardeert. Voor iedere opwaardering vanaf € 10,- ontvang je een speelcode om mee te spelen. Maar let op: hoe hoger je opwaardeerbedrag hoe meer kans je maakt op het winnen van één van de fantastische prijzen.
 • Waardeer je tussen de € 10,- en € 15,- op, krijg je je 1 sleutel
 • Waardeer je tussen de € 15,- en € 20,- op, krijg je 2 sleutels
 • Wanneer je € 20,- of meer opwaardeert krijg je 3 sleutels
Hoe groot is de kans dat ik win?
Elke keer dat je opwaardeert en het spel speelt win je gegarandeerd een prijs! Heb je namelijk geen hoofdprijs gewonnen, dan kun je altijd een surprise uitkiezen. Dit kunnen bijvoorbeeld extra sms'jes, MB of belminuten zijn.
Hoe kan ik mij afmelden voor PrePaid Surprise?
Om je af te melden log je eerst in in My Surprise. Ga dan naar het tabblad Mijn Gegevens. Onderaan de pagina zie je de link Afmelden voor PrePaid Surprise. Wanneer je daarop klikt word je afgemeld en zul je na je opwaarderingen geen PrePaid Surprise speelcodes meer ontvangen.
Heb je geen My Surprise account? Klik dan hier en geef je mobiele nummer op en een speelcode (oud of nieuw) om je af te melden.
Mocht je later weer mee willen spelen hoef je je alleen weer aan te melden. Dit doe je door een My Surprise account aan te maken.
Ik heb me per ongeluk afgemeld bij PrePaid surprise. Hoe meld ik me opnieuw aan?
Om je opnieuw aan te melden hoef je alleen een My Surprise account aan te maken. Klik hier om je account aan te maken.
Ik wil PrePaid Surprise spelen via mijn smartphone en/of tablet maar ben bang voor internetkosten.
Geen zorgen, de PrePaid Surprise pagina is voor T-Mobile prepaid klanten gratis te bezoeken. Er gaat dus niets af van je PrePaid tegoed.

My Surprise

Hoe log ik in op My Surprise?
Wanneer je een My Surprise account hebt aangemaakt kun je bovenaan rechts op de pagina inloggen door op My Surprise te klikken. Voer vervolgens je mobiele nummer in en je wachtwoord en je kunt van start! Heb je nog geen My Surprise account? Klik dan hier om deze nu aan te maken.
Wat is My Surprise?
Met je My Surprise account heb je toegang tot je eigen PrePaid Surprise omgeving. In My Surprise zie je een overzicht van alle speelcodes die je nog kunt gebruiken, je gebruikte speelcodes en de prijzen die je in het verleden hebt gewonnen. Let op, de My T-Mobile account staat hier los van. Voor meer informatie over My T-Mobile, klik hier
Wat zijn de voordelen van My Surprise?
Met een My Surprise account heb je toegang tot je eigen PrePaid Surprise omgeving. Hiermee:
 • Heb je een overzicht van alle speelcodes die je nog kunt gebruiken, je gebruikte codes en de prijzen die je hebt gewonnen.
 • Hoef je maar één keer akkoord te gaan met de algemene voorwaarden (anders moet je iedere keer dat je speelt je akkoord geven).

Speelcodes en Bonuscodes

Hoelang is mijn code geldig?
Vanaf het moment dat je de speelcode hebt ontvangen is deze 14 dagen geldig. Je ontvangt tussentijds ook nog een herinnerings-sms als je de code binnen de 14 dagen nog niet hebt gebruikt.
Wanneer ontvang ik mijn speelcode?
Binnen een half uur nadat je opgewaardeerd hebt ontvang je per sms je speelcode. Het kan soms wat langer duren, maar meestal niet langer dan twee uur.
Ik heb mijn speelcode nog niet ontvangen, wat kan ik doen?
Er kunnen verschillende redenen zijn dat je je code niet hebt ontvangen:
 1. Je hebt aangegeven geen commerciële sms'jes te willen ontvangen. In dat geval kun je via My T-Mobile dit weer zelf aanzetten. klik hier om dit direct te regelen. Je zult vanaf dat moment de speelcodes weer ontvangen. Speelcodes uit het verleden worden niet opnieuw toegestuurd.
 2. Je hebt je uitgeschreven voor PrePaid Surprise. Om je weer voor het spel aan te melden hoef je alleen maar een My Surprise account aan te maken. Je zult bij je volgende opwaardering weer speelcodes ontvangen. Wil je geen My Surprise account maar wel meespelen? Bel dan de klantenservice op. Zij kunnen jou handmatig weer aanmelden.
 3. Gelden bovenstaande gevallen niet? Kijk dan in je My Surprise account naar je overzicht, daar staan al je codes weergegeven. Nog geen My Surprise account? Dan kun je hier je code opnieuw laten opsturen.
Wat moet ik doen als mijn speelcode niet werkt?
Het kan zijn dat je een speelcode invoert en het spel niet start. Check in zo'n geval of je wel de juiste speelcode en mobiele nummer hebt ingevoerd of dat je speelcode niet verlopen is. Je speelcode is nog 14 dagen geldig nadat je deze hebt ontvangen. Ook kun je in je My Surprise account precies zien wat de status is van je ontvangen speelcodes. Mocht het nog steeds niet lukken, neem dan contact op met onze klantenservice.
Kan ik mijn speelcode vaker dan één keer gebruiken?
Je kunt je speelcode slechts één keer gebruiken om het spel te spelen.
Kan ik mijn speelcode ook gebruiken in combinatie met een ander telefoonnummer?
De speelcode werkt alleen in combinatie met het telefoonnummer waarmee je hebt opgewaardeerd.
Ik heb een Bonuscode ontvangen. Hoe werkt dit?
Om de zoveel tijd heeft T-Mobile speciale acties waarbij je bonuscodes kunt ontvangen en dus een extra kans krijgt om prijzen te winnen.
Je bonuscode wordt in een aparte sms naar je verstuurd. Deze werkt net als je normale speelcodes.
Hoe je je code gebruikt lees je onder "Hoe speel ik mee met PrePaid Surprise" in de veelgestelde vragen. Of ga naar Hoe werkt het. (Afhankelijk van de actie geeft de bonuscode je wel of geen keuze van een surprise).

Hoofdprijzen & Surprises

Win ik altijd een prijs nadat ik heb opgewaardeerd?
Ja, je wint gegarandeerd een leuke T-Mobile surprise die je ook nog eens zelf mag uitkiezen. Maar als eerste maak je kans op fantastische hoofdprijzen zoals een flatscreen tv, een iPhone of zelfs een scooter. De hoofdprijzen veranderen iedere maand. En vergeet niet: hoe hoger je opwaardeerbedrag, hoe meer sleutels je krijgt om het cadeautje te openen! Uiteraard mag je ook met zoveel speelcodes als je wilt meespelen.
Hoe ontvang ik mijn T-Mobile surprise en/of hoofdprijs?
De T-Mobile surprise die je kiest (bijv. extra belminuten, sms'jes, MB of PrePaid tegoed) wordt automatisch aan je PrePaid tegoed toegevoegd. Op dat moment ontvang je van ons een sms ter bevestiging. Meestal gebeurt dit binnen een uur, in uitzonderlijke gevallen kan dit tot een dag duren. Wanneer je één van de hoofdprijzen wint vragen we jou om je gegevens zodat we je prijs binnen 5 werkdagen naar je kunnen versturen. Let op! Voor het spelen van PrePaid Surprise moet je 18 jaar of ouder zijn, óf toestemming van je ouders hebben.
Hoelang duurt het voordat mijn gewonnen hoofdprijs wordt thuisbezorgd?
Je prijs wordt binnen vijf werkdagen thuisbezorgd mits je adres- en contactgegevens goed zijn ingevuld. Controleer dit dus goed! Mocht je tot twee keer toe niet thuis zijn, dan kun je op vertoon van een geldig legitimatiebewijs en het briefje van de postbode je prijs bij een postkantoor in de buurt ophalen.
Is je hoofdprijs beschadigd of heb je niet de juiste hoofdprijs ontvangen?
Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice, dan gaan wij het voor je oplossen.
Kunnen hoofdprijzen ook buiten Nederland bezorgd worden?
Helaas kunnen de prijzen alleen binnen Nederland bezorgd worden.
Hoe kan ik zien wat ik in het verleden heb gewonnen?
Wanneer je een My Surprise account aanmaakt kun je daar een overzicht van al je gewonnen prijzen zien. Ook kun je zien met welke speelcodes je nog kunt spelen en welke speelcodes nog niet afgerond zijn. Er zijn nog andere voordelen aan My Surprise, ga naar hoe werkt het om meer erover te weten.
Wat kan ik winnen?
Iedere maand geeft T-Mobile nieuwe hoofdprijzen weg met PrePaid Surprise. Dit kunnen reizen zijn, scooters, uitjes, tablets, smartphones, leuke gadgets, tegoedbonnen en veel meer. Heb je geen hoofdprijs gewonnen? Niet getreurd, want bij PrePaid Surprise krijg je altijd de keuze uit verschillende surprises. Dit kunnen bijvoorbeeld extra sms'jes, MB of belminuten zijn. Een compleet overzicht van de prijzen vind je onder het tabblad Prijzen bovenaan deze pagina.
Ik vind mijn hoofdprijs niet zo leuk. Kan ik een andere hoofdprijs uitkiezen?
Helaas, je hoofdprijs kan niet voor een andere hoofdprijs worden ingeruild.
Ik heb belminuten, sms’jes of MB's gewonnen. Wat houdt dit in?
De belminuten, sms’jes of MB's die je hebt gewonnen zijn 7 dagen geldig en worden als eerste van je tegoed gebruikt. Deze zijn alleen binnen Nederland geldig en servicenummers zijn uitgesloten.

Wanneer je je afmeldt voor PrePaid Surprise zul je geen speelcodes meer ontvangen en dus geen kans meer maken op de hoofdprijzen. Om je af te melden vul hieronder jouw mobiele nummer in samen met een oude of nieuwe speelcode die je ontvangen hebt.

Je mobiele nummer

De speelcode

AANMELDEN

MAAK HIER JE MY SURPRISE ACCOUNT AAN
Je mobiele nummer

INLOGGEN

VUL HIER JE MY SURPRISE GEGEVENS IN
Je mobiele nummer
Je wachtwoord
Nog geen My Surprise account? Meld je hier aan

Ben je je speelcode kwijt?

Geen probleem. Vul hier je mobiele nummer in en we sturen je laatst ontvangen speelcode nogmaals op. Let wel op: elke PrePaid Surprise-speelcode is 7 dagen geldig!
Mobiele nummer

WACHTWOORD VERGETEN?

Terug
 1. VUL HIER JE MOBIELE NUMMER IN OM JE WACHTWOORD OPNIEUW IN TE STELLEN
Je mobiele nummer
Edit profile general error delivery details Edit profile general info Bonus key Welcome popup

Afsluiten

Vergeet niet om je volledige adresgegevens in te vullen,
anders kunnen we je de zojuist gewonnen prijs niet toesturen.
Nogmaals gefeliciteerd.

Groeten, PrePaid Surprise

OK

Afsluiten

Gevonden!

Zoek nu het bonus voorwerp om een extra sleutel te krijgen.

Wees snel, je hebt maar 5 seconden de tijd!

OK
Skip spel
1

Zoek dit voorwerp

Hier zie je het voorwerp dat je moet zoeken. Gevonden? Klik er snel op!

Volgende
3
2
1
Skip spel

WELKOM!

Voordat je het spel kunt spelen vragen we je om akkoord te gaan met de actievoorwaarden.